ZZP / Eenmanszaak


Voor u als ZZP-er nemen wij graag alle zorg uit handen door uw administratie juist en tijdig op te leveren. 

Uiteraard kunt u er voor kiezen om uw administratie zelf te voeren. Wij controleren dan uw boekingen en verzorgen de jaarrekening en de fiscale aangiften voor u. 

Neem contact op voor een vrijblijvende prijsopgave.


B.V.


Bent u aandeelhouder van Besloten Vennootschap dan heeft u met meer administratieve verplichtingen te maken dan een ZZP'er of eenmanszaak. Uiteraard wilt u daarvoor niet de hoofdprijs betalen. Bij Advieskantoor Dekker bent u aan het juiste adres.

Wilt u dat wij alle administraties elke maand bijwerken en controleren zodat uw boekhouding continu up-to-date is? Neem dan contact op voor een vrijblijvende prijsopgave.


V.O.F.


Hebben u en zakenpartner een VOF dan kunnen wij ook uw administratie verzorgen. Wij werken uw administratie bij en verzorgen de  fiscale aangiften van beide vennoten voor een vast tarief per maand.

Kiest u ervoor om de administratie zelf bij te houden, dan kan dat natuurlijk ook. Neem vrijblijvend contact op voor een prijsopgave.

Salaris Administratie

Advieskantoor Dekker zorgt voor de loonstroken, loonmutaties, loonaangiften en jaaropgaven. 

Wij doen dit bijna alle branches vanaf €10,- euro per maand per loonstrook. 

Voor ondernemingen met meer dan 15 personeelsleden geldt een staffelkorting.

Desgewenst kunnen wij ook uw verlof- en verzuimregistratie bijhouden.

Neem vrijblijvend contact op voor een prijsopgave.

Advieskantoor Dekker

Door de administratie juist, tijdig en volledig te voeren is er periodiek een actueel beeld van de financiële positie beschikbaar voor u als ondernemer.

Er wordt dus niet alleen naar de cijfers gekeken, maar ook het verhaal achter de cijfers wordt voor u vertaald. Zowel gevraagd als ongevraagd wordt er advies gegeven waar u als ondernemer mee verder kan.