Financiële Administratie

Heeft u iedere maand weer dat moment waarbij u denkt: "Weer die administratie....?" Heeft u geen tijd of zin om uw administratie zelf te verzorgen? Vanaf nu hoeft u zich geen zorgen meer te maken.

Salaris Administratie 

Heeft u als werkgever personeel in dienst? Of bent u van plan om personeel aan te nemen? Dan moet u een loonadministratie bijhouden. Als u de salarisadministratie uitbesteedt aan Advieskantoor Dekker, dan weet u zeker dat het tijdig en correct wordt opgeleverd. Wij verzorgen dit voor u tegen een vast tarief per loonstrook per maand.

Rapportages


Wilt u als ondernemer groeien en niet alleen uw financiële administratie up-to-date hebben, maar ook bewust zijn van uw bedrijfskosten en uw liquiditeitspositie? Met andere woorden: Wilt u op koers blijven?

Voor budgettering, kostenbewaking en liquiditeitsprognoses bent u bij Advieskantoor Dekker aan het juiste adres.


Jaarrekening

Wilt u alle financiele zaken zelf verzorgen, maar vind u het opstellen van de jaarrekening net iets te lastig?

Ook als u maar een keer per jaar van onze diensten gebruik wilt maken, dan kunt u hiervoor bij ons terecht.

Belasting 

Wij verzorgen diverse belastingaangiften, zoals uw btw aangifte of aangifte inkomstenbelasting en/of vennootschapsbelasting.

Vraag een gratis prijsopgave aan.

Interim 

Voor projecten of voor vervanging tijdens langdurige afwezigheid van een van uw medewerkers sta ik graag voor u klaar. 


Advies

Wij adviseren u op een persoonlijke en betrokken manier. Wij kunnen u bijvoorbeeld adviseren over uw financiële en juridische bedrijfsstructuur of advies bij het starten van een nieuwe onderneming en helpen u met het opstellen van uw (financiële-) ondernemingsplan. Of heeft u investeringsplannen?

Advieskantoor Dekker deelt graag de kennis en ervaring met onze klanten!