Advieskantoor Dekker

Boekhouding, Financieel advies en Salarisadministratie


Wij ontzorgen u als ondernemer, zodat u tijd heeft om te ondernemen. 


Advieskantoor Dekker voor administraties, boekhoudingen en financieel advies.

Wij verzorgen ook uw salaris administratie.

Welkom op de website van Advieskantoor Dekker

Mag ik mij aan u voorstellen?

Mijn naam is Linda van Oosten-Dekker en ik sta voor u klaar met ruim 30 jaar ervaring als financieel professional binnen de accountancy en het bedrijfsleven.  

Zoekt u een boekhouder of iemand die voor u de salarisadministratie kan verzorgen? Dan bent u bij Advieskantoor Dekker op het juiste adres. Advieskantoor Dekker richt zich op kleine en middelgrote ondernemingen met of zonder personeel en ZZP-ers. Wij houden van direct persoonlijk contact en korte communicatielijnen waardoor wij goed in staat zijn om iedere klant persoonlijke aandacht te geven.

Wij zijn bereid te investeren in een langdurige samenwerking en staan voor een organisatie die zich richt op rendementsverbetering en advies op het gebied van financieel management. Wij hebben ruimschoots ervaring op het gebied van boekhouding, kostenbewaking, budgettering en periodieke rapportages.

Wij onderscheiden ons door een proactieve houding, deskundigheid en betrokkenheid. Advieskantoor Dekker in Berkel en Rodenrijs denkt met u mee en is flexibel ingesteld. 

Bent u een ZZP-er of mkb ondernemer en op zoek naar een administratiekantoor, boekhouder of salarisadministrateur in Berkel en Rodenrijs of omgeving? Heeft u behoefte aan een deskundig adviseur en boekhouder en betaalt u hier niet graag teveel voor? Dan moeten we echt eens kennismaken. De koffie staat klaar!

Linda van Oosten-Dekker

Advieskantoor Dekker en CijferAdvies Berkel en Rodenrijs

Ook voor tijdelijke ondersteuning in administratieve zaken t.b.v. projecten, zoals bijvoorbeeld reorganisaties of vervanging tijdens afwezigheid i.v.m. ziekte en langdurig verlof, sta ik graag voor u klaar.


Neem geheel vrijblijvend contact op

Bel of mail voor een

 afspraak

en kom langs

voor een kopje koffie.